Cautare

1336 de rezultate pentru "marius calitoiu" (3.01 secunde)
In prima zi a festivalului, vor urca pe scena Vlad Calimandriuc, Sebastian Ionel, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihailescu, Alex Stefanescu, Marius Batu, Adrian Naidin Rock Project si Alifantis&Zan.In cea de-a doua zi de festival, publicul iubitor de folk se va putea intalni cu Mateiana Anechiforesei, Teodora Buciu, Marius Matache Cvintet, Zoia Alecu, Mircea Vintila & Brambura, Alina Manole Cvartet, Ducu Bertzi&Friends si Mircea Baniciu & Band.
Scrie inca, la Miscarea de Rezistenta a lui Marius Tuca. ... Candva, Marius Tuca a avut ideea ca redactorii de la Jurnalul National sa explice de ce au ales sa ramana in Romania. ... Merita sa recitim raspunsul Magdei la intrebarea formulata de Marius Tuca:
O coproductie DeMoga Music si Cat Music, Fara sfarsit este compusa de catre artist alaturi de Marius Moga, Alex Parker si Andy Ghisoiu, iar videoclipul este regizat de Todica Lorin.
Marius Usturoiu, directorul Mareea Travel, a precizat pentru Mediafax ca responsabilitatea pentru pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartine transportatorului, Gregory Tour, conform contractului incheiat de acesta cu agentia de turism.
Intr-o buna zi, Marius Tuca i-a zis sa se gandeasca la un supliment de sanatate. Magda a facut conceptul, pe care Marius l-a aprobat fara nicio modificare, si de atunci, in fiecare marti, cat timp a aparut suplimentul, tirajul obisnuit al ziarului era aproape dublu.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... Ce mai gasiti la standul lui Tirban Marius Gheorghe - tinctura din dragaica adjuvant in:
In tara noastra, se deruleaza programul national "Stop Fumat", coordonat de Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", si vine in sprijinul persoanelor doritoare sa scape de acest viciu.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona: ... de telefon 0724751678 sau pe site-ul www.naturiste-tirban-plant.ro Iata ce puteti cumpara de la standul lui Marius Tirban:
Ce se va intampla cu vremea de Florii si de Paste Invitata la matinalul Marius FM, realizat la SMART FM de Marius Tuca si Marius Manole, Florinela Georgescu, directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, a anuntat vreme schimbatoare pentru zilele de Florii si Paste.
Fiica lui Marius Teicu a trecut prin chinuri cumplite in ultimele luni. ... Fiica lui Marius Teicu a trecut prin chinuri cumplite inainte sa moara.
Mures 18:20 - 18:40 Ansamblul Stelele Bihorului din Oradea 18:40 - 19:10 Ansamblul Arcanul din Suceava 19:10 - 20:00 Orchestra Nationala Valahia a Primariei Capitalei, condusa de maestrul dirijor Marius Zorila, cu Andreea Haisan, Ionela Toma, Alin Trocan, Ioan Ciobotaru, Nicusor Iordan si Anamaria Rosa Preda, Albert Urdarea, Ariana Cioraca, Daniel Ionete.
Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. ... Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, vine cu o veste teribila.
In ultima perioada, s-a speculat ca postul lui Mihai Iosif este in pericol, iar antrenorul dorit de conducerea Rapidului este Marius Sumudica, liber de contract dupa despartirea de Yeni Malatyaspor. Marius Sumudica a reactionat si a transmis, ferm, ca nu se pune problema sa vina la Rapid.
Marius Sumudica ramane legat de clubul Rapid si a anuntat ca, in cele din urma, a decis ca vrea sa mearga la inaugurarea noului stadion.
Valeriu Iftime a explicat ca atunci cand a spus ca ii plateste clauza lui Marius Croitoru si il da afara de la FC Botosani a fost foarte nervos si ca nu ia in considerare aceasta varianta.
O chestie care m-a mirat destul de tare saptamana trecuta a fost o declaratie pe care am citit-o in presa sportiva centrala, potrivit careia fostul centru constantean, Marius Stavrositu, vrea sa se intoarca la HCM Constanta.
Marius de 38 de ani, din Bucuresti, sub aspectul săvarsirii infractiunii de emitere a unei file cec fara a fi completata la rubricile cu caracter esential. ... Marius a mai efectuat o plata de 60.000 lei prin virament bancar.
Marius Sumudica (52 de ani) este liber de contract dupa despartirea de Al-Raed si ar putea reveni in SuperLiga.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Liderii PD nu au discutat ieri, in sedinta Biroului Permanent National, cazul senatorului Marius Marinescu pe motiv ca nu detin toate documentele necesare pentru discutarea acestei situatii.
google-analytics.com